Watnuweer

Denk, stel je voor, creëer

Artificial Sophisticated Art Photography (ASAP) is gebaseerd op moderne technologie om fotografie open te stellen voor alle bekende kunst(en) als basis en niet als resultaat. De obscure camera is slechts een ruw producent van kleur en vorm. Nieuwe geavanceerde software en ouderwetse tekenkunst creëren samen een nieuwe visuele realiteit die formeel bekend staat als 'digitale kunst'.

Momenten omzetten in kunst

In feite hebben we het over de revolutie in de beeldende kunst. Dall-E is een voorbeeld van deze revolutie: typ gewoon een woord of tekst in en Dall-E creëert een afbeelding. ASAP is anders in de manier waarop de ambachten fotografie, tekenen, scannen, verzamelen en software worden gecombineerd om een ​​uniek kunstwerk te creëren.

De toekomst is nu

De kunstenaar uit het verleden vliegt nu als piloot over het enorme landschap van de digitale kunst en zal overal landen waar nodig of gewenst is. De kunstenaar van vandaag heeft de kennis (van de kunsten) en de technologie van vandaag en morgen nodig om de moderne strijd in de jungle van de kunsten te overleven.